Preloader image
Het team
team_image
S.P.H. Hengeveld MSc
Tandarts

BIG nummer; 19913718602

Simon is in 2010 afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Na een aantal jaar te hebben waargenomen in verschillende praktijken is hij sinds januari 2014 werkzaam in Driebergen. Sinds 1 april 2015 heeft Simon de praktijk van Jouke Bijlsma en tandarts de Kleine overgenomen. Simon woont met zijn gezin in Zeist en vindt het heerlijk om elke dag naar Driebergen te fietsen.

Lid van de KNMT
knmt

BIG geregistreerd

qr-code

team_image
Puk de Brouwer
Tandarts

BIG nummer; 99930032502

Puk is in Juli 2021 afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Tijdens haar laatste jaar van de zesjarige opleiding heeft zij zich verdiept in restauratieve tandheelkunde, waarbij zij meerdere patiënten met (extreme) gebitsslijtage heeft behandeld. Puk werkt op dit moment in twee praktijken, en is op de maandag en dinsdag aanwezig bij Tandheelkunde Kliniek Heuvelrug. Puk staat ingeschreven in het BIG-register en is lid van de KNMT. In haar vrije tijd houdt Puk van zeilen, fietsen en wandelen.

team_image
Hylke
Mondhygiëniste
team_image
Faiza
Mondhygiëniste
team_image
Ilona
Praktijkmanager / Assistente
team_image
Monique
Assistente
team_image
Willeke
Assistente

Mocht u klachten hebben over een behandeling of over een medewerker dan raden wij u aan contact te zoeken met de praktijk. Mocht het desondanks voorkomen dat u vindt dat de tandarts u verkeerd of onzorgvuldig heeft geïnformeerd of behandeld dan kunt u contact opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (tel: 0900-2025012 €0.90 per gesprek).